Sour Industry AB/Acqua Limone väljer OnePartnerGroup Logistics som ny samarbetspartner

När det var dags för Sour Industry AB att se över en ny logistiklösning föll valet på OPG Logistics.

Sedan 1979 har Acqua Limone designat och tillverkat högkvalitativa trikåplagg. Acqua Limone har sedan starten haft vintage look och filosofin ”we want to slow down fashion” handlar om att göra produkter som varar för alltid, både i kvalitet och stil.

Företaget grundades i Göteborg i slutet på 70-talet, och när företaget nu skulle se över en ny logistiklösning ville de gärna hitta en lokal partner att samarbeta med.

– Vi valde OPG som vår logistikpartner då de presenterade det bästa erbjudandet bland dem vi kontaktade. Prismässigt, läget, ordning och reda och deras bemötande var avgörande. Vi är redan mycket nöjda och ser framemot ett gott samarbete, säger grundaren Ilse Stålblad.

– Acqua Limone är ett företagsnamn som de flesta har en relation till. Vi är mycket glada över att få förtroendet att sköta lagerhållning, hantering och distribution för ett av Sveriges mest välrenommerade klädmärken, säger Björn Häger, VD för OnePartnerGroup Logistics Väst.

Acqua Limone har mest sålts i fysiska butiker, samt på större återförsäljarsidor som Nelly, NA-KD m.fl. men nu väljer företaget att även satsa mer på en egen webplattform. Vill du se Acqua Limones sortiment, och göra en beställning, besök:
http://acqualimone.com