KINDLING CRACKER SATSAR PÅ DEN SVENSKA MARKNADEN, OCH VÄLJER REACH LOGISTICS SOM SAMARBETSPARTNER

Vi på Reach Logistics hälsar Kindling Cracker välkommen till vår tredjepartslogistik som ständigt växer.

Kindling Cracker är den geniala vedklyven som revolutionerat sättet vi klyver ved på. Du kan nu klyva ved med en simpel hammare vilket både är enkelt, effektivt och riktigt säkert. Vedklyvning har aldrig varit enklare!

Ayla Hutchinson från Nya Zeeland är den unga uppfinnaren bakom Kindling Cracker. Hon var bara 13 år gammal när hon designade vedklyven som gör det enkelt och säkert att klyva bras- och tändved. Idén fick hon efter att hennes mamma huggit sig illa i handen medan hon klöv ved med en yxa. Ayla blev fast besluten att hitta ett säkrare alternativ. Det är intressant att det tog nästan 5000 år innan någon kom på idén att man kan vända yxan upp och ned och skapa en säker vedklyv som alla kan använda, både gammal som ung.

Kindling Cracker är numera prisbelönt och hjälper tusentals människor världen över att klyva ved. När vi nu introducerar den i Sverige har vi valt Reach Logistics som samarbetspartner.

-Vi fick ett mycket bra intryck av Reach Logistics vid första kontakten och detta har bara stärkts under tiden vi integrerat oss i deras 3PL-verksamhet. De har en tydlig och konkurrenskraftig prissättning, och vi uppskattar deras flexibilitet. Framförallt är det viktigt för oss att kunna skala upp volymerna under specifika tider på året, och där har Reach Logistics en unik fördel med sin sammankoppling till bemanningsverksamhet. Det känns tryggt helt enkelt, säger Niklas Harrysson på Kindling Cracker Sverige.

Att Kindling Cracker väljer oss på Reach Logistics som samarbetspartner för den svenska marknaden ser vi som ett kvitto på att vår tredjepartslogistik fungerar bra och att vår vision om att hålla det enkelt, flexibelt och innovativt funkar.

Läs mer om Kindling Cracker här: www.kindlingcracker.se