Johan Lindahl startar OnePartnerGroup Logistics

OnePartnerGroup startar verksamhet för drift och utveckling av lager- och logistik, då vi vill att våra kunder ska ha en konkurrenskraftig och flexibel logistiklösning anpassad efter individuella företagsbehov. Vd för logistikverksamheten blir Johan Lindahl och tjänsten kommer nu att erbjudas av samtliga av våra lokalkontor.

– Vi vill vara en stark samarbetspartner till våra kunder och det är ett naturligt steg för oss att bredda och fördjupa vår kompetens inom lager- och logistik som på ett bra sätt stöttar våra verksamheter inom bemanning, rekrytering och produktionssupport, säger Stefan Alvarsson huvudägare och koncern-vd OnePartnerGroup.

Vd för OnePartnerGroup Logistics blir Johan Lindahl. Johan kommer senast från Agility där han under de senaste 10 åren bl.a. har ansvarat för bolagets logistik- och lagerverksamhet i Norden. Johan kommer leda arbetet att, tillsammans med övriga koncernen, bygga upp en verksamhet som hjälper kunderna med drift och utveckling av lager- och logistikverksamhet.

Johan har en mångårig och mångsidig erfarenhet av logistikbranschen och på Agility arbetade han främst med tredjepartslogistik och supply chain solutions, där hans verksamhetsområde var att hjälpa kunder med skräddarsydda logistiklösningar inom handel och tillverkning. Han är utbildad civilingenjör med inriktning på maskinteknik och specialiserad på industriell ekonomi och logistik vid Linköpings Universitet, samt ESTACA Paris.

– Det känns fantastiskt kul att vara med och bygga vidare på OPG-koncernens framgångar. Att bredda erbjudandet med lager- och logistikkompetens känns helt rätt då det är ett naturligt komplement till övriga affärsområden inom OPG. Att vi inom koncernen även bygger logistikfastigheter är ett stort plus och innebär att vi blir en stark helhetsleverantör till våra kunder. Vi kan alltså erbjuda våra kunder allt i spektrat: bemanning, drift av lager/produktion och etablering av nya logistikcenter, säger Johan Lindahl.